December 8, 2021

Comandă tricouri personalizate de pe NaNaNa!

Fiecare articol de îmbrăcăminte pe care îl purtăm poate fi un material publicitar dacă apelăm la tehnica de personalizare tricouri pe nanana.ro. De altfel, comunicarea/promovarea prin intermediul materialelor textile a devenit o adevărată strategie în sine, foarte la modă. Textilele personalizate sunt instrumente puternice de comunicare pentru a transmite un mesaj unui grup cât mai mare de oameni sau unei comunități. Tricoul este cel mai eficient și mai popular mijloc în ceea ce privește promovarea.

Tricoul fiind atemporal și versatil, prin aceasta personalizare de tricouri pe nanana.ro puteți să răspundeți la toate strategiile de comunicare pe care vi le propuneți. Indiferent dacă este pentru compania, asociație, școală, club sportiv, tricoul este personalizat după bunul plac pentru a comunica eficient și pentru a vă aduce mai multă vizibilitate. În acest articol, vom explica mai detaliat de ce tricoul personalizat este un  mijloc de publicitate prin excelență.

Tricoul este astăzi cel mai bine vândut articol și cel mai folosit atunci când vine vorba de personalizare. Există diferite tehnici de personalizare pentru tricouri, care vor fi fiecare mai mult sau mai puțin adaptate tipului de proiect: broderie, serigrafie, imprimare digitală. Oricum, aceste tehnici de marcare nu încetează să evolueze și să se îmbunătățească în timp datorită evoluției mașinilor de specialitate.

De regulă, cele mai folosite materiale atunci când vine vorba despre personalizare tricouri pe nanana.ro sunt poliesterul si bumbacul. Cererea este foarte mare, mai ales că bumbacul are un impact puternic asupra mediului. Cultivarea bumbacului organic reprezintă astăzi o alternativă durabilă, pentru a tinde spre un consum mai responsabil și mai prietenos cu planeta. Bumbacul organic este produs fără îngrășăminte chimice și pesticide, ceea ce asigură soluri mai sănătoase și mai fertile.

Tricou mânecă scurtă guler larg fitted Damă Expresser Black

Pentru a produce îmbrăcămintea realizată prin personalizare de la NaNaNa folosim produse marca Stanley/Stella, care face haine premium într-un mod eco friendly și durabil. Țesăturile acestor tricouri personalizate sunt realizate din bumbac 100% organic sau amestecuri de bumbac și materiale reciclate. Prin eleganța materialului, calitatea croielii și atenția deosebită la detalii produsele de îmbrăcăminte Stanley/Stella pune la dispoziția clienților un confort ridicat în momentul purtării. De asemenea, culorile produselor sunt realizate cu foarte mare atenție, după analize atente, oferind o gamă diversificată de opțiuni.

Grație suprafeței uniforme, imprimarea articolelor de îmbrăcăminte Stanley/Stella are o acoperire foarte bună, iar culorile sunt persistente și strălucitoare.

Eforturile pentru producția sustenabilă sunt răsplătite prin certificările primite din partea unor mari organizații independente care au recunoscut aceste gesturi din partea firmei noastre.

Optează și tu pentru personalizare tricouri pe nanana.ro și te bucuri de un produs realizat printr-o metodă cât mai prietenoasă cu mediul înconjurător, aspect care este foarte important în zilele noastre.