September 23, 2021

Broderie in Arad

Broderiile reprezinte o arta pastrata si transmisa de secole, care in prezent beneficiaza de o popularitate crescuta datorita functiilor practice si estetice de care dispun materialele care au fost supuse la o astfel de procedura. Arta de a manevra acul si ata in asa fel incat sa rezulte ornamente unice, in relief, frumos colorate, broderia s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani, evoluand de la o procedura ce in trecut se putea realiza strict manual, la una ce poate fi savarsita in totalitate prin intermediul unor proceduri digitizate.

Brodara – locul în care traditionalul devine modern

La Brodara s-a reusit readucerea in actualitate a unui procedeu vechi de sute de ani. In prezent, broderiile pot fi concepute prin diverse procedeere si pot lua variate forme finale. De la broderia manuala, la ce digitizata, modele simple, colorate sau chiar 3D, la Brodara, fabrica de broderie Arad, poti combina traditionalul cu modern in asa fel incat sa rezulte un element unic, confectionat cu multa daruire si iscusinta.

Ce sunt broderiile?

Cel mai potrivit cuvant pentru a descrie ce reprezinta, in esenta, broderia este arta. Arta de a infrumuseta materiale prin coaserea diferitor ornamente colorate in relief cu ac si ata, in asa fel incat sa rezulte articole unice, autentice, cu o nota de eleganta si rafinament.

Personalizeaza-ti imaginea

Brodara are o viziune concentrata direct catre a o feri o experienta cat mai placuta clientului si de aceea a pus bazele unui concept care ii ofera libertatea acestuia de a creiona de la zero grafica broderiei pe care isi doreste sa o aplice pe produsul final. El este ce care stabileste modelul, dimensiunea, culorile sau pozitionarea variantei finale. Ulterior, acestuia i se va arata o mostra a  prototipului trimis, fie in varianta fizica, fie digitala, pentru a putea identifica si semnala evetualele nereguli. Astfel, se garanteaza certitudinea ca varianta finala va fi in totala conformitate cu dorintele proiectate pe hartie anterior, fara erori posibile.

Cine poate beneficia de serviciile Brodara?

De la persoane fizice, la companii publicitare, scoli, institutii publice sau private, orice poate solicita servicii de personalizare prin brodare a materialelor proprii. Fie ele tricouri, uniforme, echipamente de lucru sau de protectie, sepci, embleme, sau chiar lenjerii de pat, prosoape sau halate, broderia este modul prin care ajungi sa ai variante unice si originale, specifice brandului propriu. In plus, in tot acest proces, tu esti cel care stabileste fiecare detaliu, in vederea obtinerii rezultatului dorit.

Calitate desavarsita la cele mai mici costuri

Pretul unui astfel de serviciu personalizat oscileaza in functie de mai multe variabile, principala, care detine cea mai mare pondere in stabilirea costului final, fiind numarul de bucati solicitat si, mai apoi, complexitatea modelului. Acesta se calculeaza ulterior realizarii cererii in cazul fiecarei comenzi in parte.