September 23, 2021

Beneficiile sistemelor de incalzire in pardoseala

O solutie eficienta si foarte buna pe termen lung in ceea ce priveste confortul pe care il poti obtine in locuinta ta este instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala. Acesta are foarte multe avantaje, de la costurile reduse la facturi de energie, pana la libertatea pe care o poti obtine in mobilarea unor spatii. Maricon iti propune diverse variante de astfel de sisteme, unde calitatea acestora, dar si seriozitatea in relatia cu clientii sunt elementele centrale pentru o mai buna experienta de cumparare. Merita sa vizitezi site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii.

Libertate in amenajari

Prin optarea pentru un astfel de sistem vei putea beneficia de un avantaj mare atunci cand doresti sa iti amenajezi cum doresti un anumit spatiu. Fara alte tevi, radiatoare si calorifere clasice, vei obtine mai mult spatiu de care poti profita pentru a avea disponibilitatea de a mobila totul cum iti doresti.

Confortul dorit

Datorita procesului simplu de incalzire a locuintei, care se petrece doar la nivelul podelei, poti obtine un confort termic sporit si conform cu nevoile tale deoarece caldura se poate mentine mai mult timp, spre deosebire de caloriferele clasice. De asemenea, aerisirea incaperilor este mult mai eficienta deoarece caldura nu se mai poate risipi.

Nu mai platesti foarte mult

Un alt avantaj esential si pe care il poti avea in vedere consta in costurile reduse la facturile de energie, atunci cand iti instalezi un sistem de incalzire in pardoseala. Astfel ca poti investi in acest tip de sistem, iar recuperarea banilor se poate face in timp.

Simplu de utilizat

Este mult mai usor sa mentii un astfel de sistem deoarece acesta dispune de o rezistenta pe termen lung, astfel ca nu va fi necesar sa il intretii, ci doar sa profiti de beneficiile pe care la poate aduce. Totodata, termostatul iti ofera posibilitatea de a regla temperatura potrivita pentru tine, in functie de fiecare camera.

Oferta de produse

Maricon iti pune la dispozitie o oferta de produse foarte avantajoasa, la preturi bune si de la producatori renumiti. Vei regasi atat pachete de incalzire in pardoseala, de la Tece, Herz, electrice sau de la Purmo. Dorim sa raspundem cu variante diferite solicitarilor care vin de la clientii nostri pentru alegerea celei mai bune solutii. Click aici pentru a vizualiza toata gama de produse.

Apeleaza la experti

Stim cat de important este sa beneficiezi de sfaturi foarte utile din partea unor oameni specializati in domeniu, intrucat echipa noastra iti sta la dispozitie pentru a gasi varianta potrivita pentru proiectul tau. Nu ezita sa ne contactezi, intrucat te asteptam cu un telefon la numarul afisat pe site, dar ne poti scrie si prin intermediul email-ului. De asemenea, ne gasesti si la sediile noastre in cazul in care dispui de mai mult timp.