September 23, 2021

Avantaje de neratat pe care le găsiți doar la Talis

În momentul în care doriți să aduceți un suflu nou locuinței dumneavoastră, dar vă găsiți în imposibilitatea de a apela la elemente decorative din cauză că spațiul vă limitează, apelând la Talis, un magazin online românesc, problema este eliminată. Aici, produse esențiale pentru o casă completă sunt transformate și în piese de decor, îmbinând astfel utilul cu plăcutul.

Varietate de produse și modele disponibile

Astfel că oferta de produse disponibile pe Talis propune variații de stiluri, nuanțe și texturi ale unor obiecte esențiale utilării și decorării fiecărei locuințe; precum pături, perne și pilote, draperii, perdele, lenjerii de pat, perne decorative, articole textile de baie și bucătărie, corpuri de iluminat, tablouri care să transforme fiecare cameră monotonă într-un spațiu plăcut, decorat conform cu stilul și  personalitatea proprietarului.

Fie că sunteți adept al stilului minimalist și vă doriți să vă limitați la culori clasice, sau neutre, fie că preferați variante moderne ce presupun explozii de culori și modele, Talis vă garantează o varietate de modele din care să puteți alege în vederea armonizării lor cu decorul întregii locuințe și, de ce nu, cu personalitatea dumneavoastră. Aici găsiți combinații clasice, de alb cu negru, în dungi sau carouri, ori tipare abstracte, sau variante cu imagini inserate, în culori pastelate sau foarte aprinse. Orice preferință ați avea în materie de decor interior, nu aveți cum să nu găsiți varianta cea mai potrivită în raport cu exigențele dumneavoastră stilistice.

Proces de comandă extrem de facil și promoții avantajoase pe tot parcursul anului

În momentul în care v-ați hotărât la modelul, sau, de ce nu, modelele pe care vi le doriți, partea cea mai dificilă deja a trecut. Vă mai despart doar câteva click-uri de bucuria de a vă înfrumuseța dormitorul, bucătăria sau întreaga casă. Așadar, mai trebuie doar să adăugați produsele în coș, introduceți datele de livrare și metoda de plată (cu cardul, în rate sau la livrare) și gata, de restul ne ocupăm noi. Veți primi produsul prin curier, direct la ușa, în 24 de ore de la comandă. Bineînțeles că vă punem la dispoziție și opțiunea de transport gratuit dacă suma totală a comenzii plasate depășește 399 de lei. În cazul lenjeriilor de pat vă puteți bucura și de oferta 1+1 gratis. Astfel aveți ocazia să alternați, ori de câte ori doriți,  aspectul vizual al dormitorului dumneavoastră la un preț excepțional. Ba mai mult, pe lângă ofertele deja disponibile, la fiecare comandă primiți puncte de loialitate pe care să le puteți transforma în reduceri dată viitoare când ne vizitați site-ul.

Așa că, dată viitoare când doriți să reîmprospătați aspectul locuinței dumneavoastră, aruncați o privire pe site-ul Talis și, garantat, veți găsi minim un articol pentru gusturile și nevoile dumneavoastră.