April 15, 2021

Pregatiti-va pielea pentru vara cu tehnologia IPL

Pentru femeia zilelor noastre, momentele acordate ritualurilor de infrumusetare reprezinta o investitie in propria imagine si incredere, motiv pentru care este imperios necesar ca acestea sa faca parte din rutina saptamanala a acesteia. Astfel, fie ca este vorba de alcatuirea unei rutini de ingrijire a pielii, a unui program de sport sau chiar a epilarii, toate se pot face din confortul propriei locuinte, atat timp cat doamnele sau domnisoarele dispun de cunostintele necesare. Totusi, in ceea ce priveste rezultatele, persistenta acestora se va observa in cele mai multe cazuri doar pe termen scurt, motiv pentru care documentarea cu privire la metode mai eficiente, precum si locatii in care acestea pot fi accesate, este la fel de importanta. Acestea fiind spuse, daca doriti sa obtineti o piele fina cu ajutorul unei proceduri care va ofera in acelasi timp garantia unei pieli fine si suple, tehnologia de epilare definitiva cu IPL este perfecta pentru dumnevoastra.

Cum actioneaza lumina intens pulsata la nivelul foliculului de par

Pentru multe femei, agresiunea repetata de la nivelul foliculului de par a ajuns sa isi spuna cuvantul nu doar prin nivelul de sensibilitate crescuta a pielii, dar mai ales prin vindecare neuniforma, cicatrici si fire de par crescute sub piele. Dat fiind faptul ca fiecare dintre acestea necesita la randul ei ingrijire atenta pentru a fi tinute sub control, cercul vicios intretinut in permanenta de trauma generata de aparatura utilizata acasa le-a determinat pe femei sa se orienteze catre cea mai moderna tehnologie. In consecinta, conceptul de lumina intens pulsata va actiona cu cea mai mare eficacitate chiar la femeile care au cea mai mare nevoie de aceasta, si anume cel cu un fir de par gros, cu o concentratie mare de melanina care sa inmagazineze energia transmisa. Odata captata, aceasta va inactiva cresterea acestuia, motiv pentru care firul de par va ramane sub piele, fara sa fie vazut, simtit sau perceput ca un inconvenient.

Apelati cu incredere la un salon care dispune de cea mai noua tehnologie

La fel ca in cazul oricarei alte proceduri, este important ca locatia pe care o alegeti sa fie pe placul dumnevoastra in ceea ce priveste profesionalismul personalului, tehnologia utilizata si tarifele aplicate. Inca din anul 2011, Eva Salon sta la dispozitia clientilor sai cu servicii de epilare definitiva de cea mai buna calitate, locatii diverse si o gama larga de proceduri din care puteti alege, totul pentru ca dumnevoastra sa fiti multumita da intreaga experienta si sa va simtiti ca acasa. De altfel, alaturi de aparatura IPL de ultima generatie, tratamentele faciale raman printre cele mai apreciate variante din care puteti alege, pentru a intregi o zi de relaxare pentrcuta intr-una din incintele Eva Salon.