September 23, 2021

Asigura-ti prezenta in online la cele mai mici costuri

Desi pe piata actuala exist o multitudine de programe software in grija carora sa-ti lasi site-ul, majoritatea sunt extrem de costisitoare si nu se incadreaza in bugetul companiilor la inceput de drum sau celor de talie medie, care au cea mai acuta nevoie de un site functional si bine administrat in vederea asigurarii unei existente profitabile si pe termen lung in online.

Quick Sell, varianta cea mai prietenoasa cu bugetul agentiilor de turism

Un motor de cautare integrat in site, ori care sa indeplineasca singur functiile unui site web, reprezinta cea mai avantajoasa varianta pentru agentiile de turism care nu dispun de un buget foarte mare pentru a-si asigura si o prezenta virtuala bine pusa la punct.

What are some advantages of traveling around the world?

Majoritatea rezervarilor se realizeaza in prezent online, iar lipsa unui site reprezinta un real dezavantaj pentru orice agentie din industria turismului. Mai mult, in ceea ce priveste cautarile de pe smartphone-uri, in Romania, cautarile de calatorii si turism depasesc orice alt domeniu de interes. De aceea, la reconfigurarea site-ului prin intermediul Quick Sell iti va garanta functionalitatea acestuia de pe orice dispozitiv cu acces la internet, de la laptop, la tableta sau telefon mobil.

In turism, disponibilitatea si preturile fluctueaza constant din cauza multiplelor oferte speciale care se schimba de la un minut la altul. Integrand un motor de cautare pe site, ofertele speciale si disponibilitatile pe care tu le pui la dispozitia turistului, se vor actualiza in timp real, putand interactiona eficient cu el si cerintele sale. Nu va mai fi nevoie ca ofertele sa fie introduse manual in momentul in care devin disponibile. Acest lucru se va realiza automat, castigand astfel timp pe care sa-l investesti in imbunatatirea ofertelor, dar mai ales rezervari si clienti noi.

Desi pare un proces complicat, implementarea este extrem de simpla si rapida si nu presupune costuri suplimentare. Acest lucru poate fi realizat atat de specialistul IT al firmei tale, daca iti doresti acest lucru, sau poti il lasa in seama furnizorului. Singurul aspect pe care  trebuie sa il ai in vedere este categoria de servicii pe care vrei sa le vinzi si furnizorii cu care vrei sa colaborezi. De asemenea, vei beneficia de suport tehnic constant pe toata perioada colaborarii, suport care nu include implicatii materiale aditionale.

Mai mult, softul dispune de peste 100 de furnizori preintegrati, dintre care poti sa ii alegi pe cei pe care vrei sa ii afisezi pe site-ul tau, nefiind necesar sa platesti suplimentar pentru fiecare din ei, deoarece tu achiti serviciul, nu furnizorii in mod individual.

Apeland la serviciile Quick Sell, poti beneficia de o multitudine de avantaje vitale pentru afacerea ta, la cele mai bune preturi de pe piata.