January 23, 2021

Unde si cum sa ai grija de masina ta Nissan

Daca ai nevoie de un service auto Nissan, cel de la Auto Cobalcescu are o reputatie foarte buna in randul soferilor, astfel ca merita sa iti aduci masina aici. Intreaga echipa de mecanici este compusa de specialisti in defectiunile care apar la masinile brandului japonez, prin urmare nu vei astepta zile intregi ca aceasta sa fie reparata din cauza inexperientei. Intra pe autocobalcescu.ro si fa-ti o programare.

Cel mai mare avantaj de care te poti bucura cand apelezi la dealerul Auto Cobalcescu este cel al serviciilor de calitate oferite aici. Te bucuri de consultanta pe tot parcursul procesului de achizitie, atat in mediul online cat si fata in fata in showroom. Poti programa un test drive atunci cand esti nedumerit in privinta unui model si ai vrea sa iti faci o idee cat mai clara despre sentimentul pe care il ai la bordul masinii alese, conducand-o. De asemenea, in cazul in care ai nevoie de o finantare intrucat nu detii suma totala, expertii de aici vor fi mai mult decat bucurosi sa iti detalieze fiecare solutie in parte, care sa ti se potriveasca cel mai bine. Totodata, ei se ocupa de toata partea birocratica, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji daca nu ai cunostinte in ceea ce priveste legislatia in vigoare. Nu in ultimul rand, poti sa aduci aici masina pentru ca cei din service sa aiba grija de ea si dupa achizitia acesteia cu la fel de mult profesionalism ca al colegilor consultanti. Asadar, aici ai parte de toate serviciile posibile legate de masini.

In serviceul auto Nissan poti sa iti aduci masina pentru a beneficia de serviciile gratuite oferite in perioada de garantie cu care masinile noi sunt insotite. In principiu, aceasta are o durata de la 3 pana la un maxim de 5 ani, acest lucru depinzand de fiecare model in parte. Sau poti sa o aduci pentru a efectua orice verificare de rutina care trebuie facuta, cum ar fi ITP-ul anual. Odata expirata garantia poti sa apelezi in continuare la serviciile serviceului atunci cand defectiuni serioase au sansa mai mare sa apara intrucat acestia vor sti cu certitudine despre ce problema este vorba si cum sa o rezolve. Te vei bucura de reparatii facute cu grija si intr-o maniera migaloasa la tarife foarte decente pentru preturile practicate pe piata. Vei fi surprins, garantat!

Asadar, nu mai sta pe ganduri si intra pe siteul dealerului Auto Cobalcescu pentru a vedea intreaga gama de masini in stoc care apartin unor branduri renumite precum Nissan, Renaul, Dacia sau altele si pentru a cere o oferta direct prin email. Daca deja detii un autoturism, intra sa iti programezi urmatoarea verificare in serviceul auto detinut de grup.