January 23, 2021

Unde gasesti uniforme pentru spitale

Pe piata exista tot felul de produse de orice tip, insa uniforme si  alte echipamente de calitate pentru cei care lucreaza in sectorul medical sunt mai putine. Din acest motiv, cei de la Limarom Medical sunt specializati doar in acest tip de articole vestimentare si fac o treaba foarte buna. Gasesti produse pentru lucratori medicali pe site in diferite modele si culori, astfel ca sigur ai de unde alege daca ai nevoie de astfel de tinute.

Materiale foarte bune

Produsele lor ies in evidenta datorita materialelor calitative si foarte rezistente din care sunt confectionate. Prin prisma meseriei, acestea nu pot fi altfel, intrucat daca nu sunt de calitate vei ajunge sa le schimbi foarte des si sa cheltui  sume mari. Din acest motiv, cei de la Limarom folosesc preponderent tercotul, care este un mix intre poliester si bumbac, ceea ce confera o rezistenta si mai mare atat la uzura intensa cat si la spalari la temperaturi mai mari. Insa, trebuie sa urmezi instructiunile de pe eticheta daca vrei sa le prelungesti durata de viata.

Tarife accesibile

Gasesti produse pentru lucratori medicali pe site la preturi foarte avantajoase. Acesta este un alt mare avantaj de care sa tii cont atunci cand alegi de unde sa te aprovizionezi cu tinute pentru locul de munca.

Diverse modele si culori

Cei de la Limarom, intrucat acestea sunt unicele produse pe care se axeaza, propun o gama vasta de modele si culori dintre care poti alege. Exista bluze sau halate cu guler sau fara, cu fermoar ascuns sau cu nasturi, cu croiala dreapta sau cambrate. Totodata, multe dintre tricouri sunt dotate cu mai multe buzunare pentru a avea spatiu pentru toate instrumentele de care ai nevoie si care trebuie sa fie mereu la indemana pentru a-ti face treaba cat mai eficient si rapid, pentru a-i trata pe cei bolnavi cat mai bine. Aici gasesti uniforme atat pentru femei, cat si pentru barbati. Asadar, poti alege modelul care sa fie cat mai confortabil si functional in culoarea impusa de spital sau clinica.

Comenzi online sau achizitii in magazin

Intrucat acum multe cumparaturi sunt mult mai usor de facut online, datorita timpului si energiei pe care nu le pierzi facand astfel, cei de la Limarom au expus produse pentru lucratori medicali pe site si au dorit sa organizeze siteul in cel mai simplu mod posibil, astfel incat oricine sa poata plasa o comanda aici. Prin urmare, nu ai de ce sa iti faci griji, intreg procesul este foarte simplu. Iar dupa plasarea comenzii nu trebuie decat sa astepti apelul curierului, care va sosi in cel mai scurt timp posibil.

Totusi, daca iti doresti sa vezi produsele fizic, poti veni in magazinul din Bucuresti in intervalul orar 8-18.