January 24, 2021

De ce mi-am dorit sa devin model de videochat

Una dintre cele mai grozave modalitati de a lucra in ziua de azi este, cu siguranta, videochatul. Aceasta activitate presupune purtarea unor discutii pe teme variate intre un model de videochat si un client aflat in orice alt colt al lumii (cu care nu va exista niciodata contact direct), iar legatura se face pe baza unui webcam si a conexiunii la internet. Un mare avantaj este faptul ca modelele pot comunica doar cu cine doresc, fara a fi obligate de nimeni.

De unde vin banii?

Partenerii virtuali de discutii achita o anumita suma de bani pentru fiecare minut petrecut pe webcamul modelului, iar toate aceste discutii sunt private. Modelele se pot adapta in functie de fiecare utilizator in parte si incerca sa il cucereasca, totul pentru ca acesta sa plateasca cat mai mult pentru fiecare minut petrecut „impreuna”. Site-urile de pe care se lucreaza permit verificarea sumelor primite in orice moment si blocarea anumitor utilizatori.

Salariile

Politica de plata a salariilor variaza de la un studio la altul, unele oferind modelelor in fiecare zi ceea ce au obtinut, altele platind saptamanal sau lunar. De asemenea, exista posibilitatea de a avea un salariu fix sau un procent din veniturile generate, de obicei de 50%, ambele variante fiind avantajoase, insa ramane ca modelele sa fie cele care decid modalitatea mai buna.

Care sunt conditiile?

In primul rand este nevoie ca varsta sa fie de minim 18 ani, fetele sa fie sociabile, sa adopte o mentalitate pozitiva, sa cunoasca o limba staina cat mai bine pentru a putea comunica mai usor, dar si sa fie serioase, deoarece acesta este un loc de munca la fel ca oricare altul. Aspectul fizic placut reprezinta un avantaj, insa nu este un criteriu eliminator, intrucat fiecare persoana are propriul farmec cu care ii poate cuceri pe cei din jur.

Numeroase facilitati

Sunt organizate sesiuni de training pentru ca fetele sa se dezvolte si sa poata lucra mai eficient, se asigura sedinte foto si de make up profesionale, in timp ce periodic sunt organizate activitati de team building in urma carora toate modelele se vor simti mai apropiate unele de celelalte si devenind un grup unit.

Echipa de suport tehnic este disponibila 24 din 24 si pregatita sa intervina in cel mai scurt timp, ori de cate ori este nevoie. Se asigura si transportul gratuit, fie prin soferul angajat de studio, fie decontandu-se banii de taxi, in timp ce modelele care nu sunt din orasul studioului si nu au un loc de cazare, pot inchiria o camera la preturi foarte avantajoase. La toate acestea se adauga salarii mari, bonusuri, vouchere si numeroase cadouri. Cine cauta videochat in Bucuresti, cu siguranta, merita sa se bazeze pe Studio Deluxe!