January 23, 2021

Camasi cu broderie – produsul pe care merita sa il poarte angajatii tai

Orice activitate sau eveniment este perceput ca fiind si mai special prin intermediul camasilor cu broderie personalizata –  tricouri si multe alte obiecte vestimentare sunt simplu de personaliza apeland la serviciile Brodara. Camasile cu broderie sunt o modalitate excelenta de a-ti face publicitate afacerii sau de a le folosi in zilele obisnuite, pentru ca sunt usor de realizat, astfel incat tu sa te poti bucura de camasile care au inscriptionate nume, numere, sigle etc.

Cautati oricand pe site-ul magazinului online Brodara camasi cu broderie pentru a gasi camasi brodate pentru barbati si femei ce au inscriptionate logo-uri de care are nevoie afacerea dvs. pentru a va menține echipa intr-o imagine disciplinata,  uniforma si de marca.

Orice idee, oricat ar fi de nastrusnica, poate capata culoare si sens atunci cand alegerea ta este Brodara. Opteaza pentru un stil vestimentar unic, care sa te scoata din anonimat si pe care sa ti-l pastrezi in mod constant. Atunci cand te adresezi serviciilor Brodara, trebuie sa stii ca ideile tale vor prinde contur si nu exista nu se poate. Camasile cu broderie vor ramane mereu o piesa de rezistenta in garderoba oricarei persoane, asa ca, si tu trebuie sa o ai. Producatorii Brodara folosesc cele mai noi si mai moderne aparate tehnologice din acest domeniu, ceea ce duce la o capacitate de eficientizare a muncii maxima, careia i se adauga si un timp record de efectuare a procedurilor de productie.

Trecerea ireversibila a timpului nu-si va pune amprenta prea usor pe camasile cu broderie de la Brodara, de aceea poti avea incredere maxima in ceea ce priveste produsele noastre. Avem deja serii intregi de clienti care au fost extrem de multumiti de serviciile noastre, dar acum e randul tau sa te declari multumit si mandru ca ai garderoba completa, avand camasi cu broderie.

Aceste broderii pe care le facem pot fi realizate sub forma unor embleme, ecusoane, sau patch-uri aplicabile prin coasere, termic, cu adeziv temporar, sau cu banda scai (velcro).

Broderia camasilor poate fi realizata in vederea personalizarii uniformei la serviciu sau pentru a gasi o maniera speciala de a reprezenta imaginea unei companii.

Poți comanda camasile brodate direct pe site-ul brodara.ro sau ne poți trimite camasile, urmand ca noi sa le personalizam prin broderie. De la plasarea comenzii, produsele sunt gata in 5-10 zile lucratoare. Un alt factor important de care trebuie sa tineti cont este ca atunci cand plasati comanda, minimul in acest caz este de 20 de bucati identice.

Te-am convins si pe tine sa achitizionezi camasi cu broderie? Nu mai sta pe ganduri si comanda chia acum, iar in scurt la timp vei avea la tine acasa articolul vestimentar de care ai nevoie pentru tine sau pentru personalul companiei tale.