January 24, 2021

Alege de aici certificatele ISO potrivite afacerii tale

In ultima vreme, certificatele ISO sunt din ce in ce mai dorite de firmele care isi doresc sa aiba notorietate si succes in randul clientilor, furnizorilor si al partenerilor. Certificarile sunt de mai multe tipuri intrucat sunt concepute pentru businessuri din toate domeniile. Dintre ele, cel care se bucura de cele mai multe beneficii in ultimii ani este ISO 18001. Daca si tu te afli printre companiile care sunt interesate de o evaluare conform cerintelor sistemelor de managament al securitatii informatiilor, apeleaza cu incredere la Sicert, pentru a beneficia de toate avantajele pe care certificarea ti le aduce  la preturi promotionale.

Eviti riscuri importante

Datorita progresului tehnologic multe businessuri au inceput sa se foloseasca de instrumente precum utilaje, calculatoare, soft-uri, care au venit, insa, cu cateva riscuri. Astfel a devenit imperios necesar ca fiecare afacere sa se apere de atacurile cibernetice, care sunt pe primul loc la categoria riscurilor in Europa. Din acest motiv, multe companii au achizitionat licente antivirus. Totusi, pentru a se proteja acestea nu sunt suficiente pentru a evita complet riscurile. Cei care se ocupa cu dezvoltarea standardelor au evoluat cu timpul si au introdus pe piata diferite inventii cum este certificarea ISO 18001 care se ocupa cu determinarea si tratarea riscurilor de securitate. Cu ajutorul echipei Sicert angajatii vor  reusi sa opreasca atacurile si sa evite riscuri de acest gen.

Imbunatatesti afacerea

Motivul principal pentru care un anteprenor isi doreste sa detina o astfel de certificare este cel de a-i imbunatati imaginea si, in consecinta, afacerea. Cum poate face acest lucru o simpla certificare? Ei bine, atunci cand o societate obtine un certificat iso 18001 de pe sicert.ro inseamna ca aceasta este una de incredere in urma evaluarii conform standardelor. Procesul in sine de a-l obtine necesita un efort minim, care va aduce dupa sine un profit considerabil. De ce? Pentru ca toti actorii pietei vor avea o consideratie mult mai mare la adresa acelei firme si vor prezenta un interes mai mare. Inainte de a cumpara un certificat iso, trebuie sa stii ca la stabilirea pretului sunt luati in considerare mai multi factori, anume dimensiunea organizatiei, domeniul de activitate, motivul si termenul in care se doreste sa fie livrata.

Angajati mai satisfacuti

Cu totii stim ca angajatii sunt cheia succesului in cazul unei afaceri, deoarece profitul este in stransa legatura cu productivitatea acestora. Daca angajatii au siguranta zilei de maine, pe langa alte cateva beneficii, vor fi motivati sa dea un randament mai mare, prin urmare vor produce mai mult si mai eficient, ceea ce va duce la acceptarea unui numar mai mare de comenzi si de clienti satisfacuti. 

Asadar, obtine si tu certificarea iso 18001 de pe sicert.ro pentru a te bucura de o crestere a businessului tau cat mai repede posibil.