September 27, 2020

Cine lucreaza de acasa are sansa de a fi mai eficient

In ultimii ani tot mai multe companii au ales sa ofere angajatilor posibilitatea de a lucra remote, iar in acest sens e usor sa se asigure conditiile necesare. Astfel, poti sa vezi aici solutiile Thinstuff si sa afli tot ce este important cu privire la acestea, lista de avantaje fiind una foarte generoasa. Nu a fost niciodata atat de simplu, dar si de accesibil din punct de vedere financiar pentru a pune totul pe picioare.

Inainte de toate, oricine ar trebui sa stie ca aceasta este o solutie care aduce exact aceleasi beneficii cu varianta propusa de Microsoft, diferenta fiind reprezentata de cateva avantaje suplimentare. Astfel, costurile implicate sunt din start mult mai mici, ceea ce pentru unii reprezinta poate cel mai mare plus. De asemenea, nici nu e nevoie de investitii in noi statii de lucru pentru ca nu sunt impuse cerinte de sistem bogate, iar acest soft poate sa ruleze pe orice calculator. De asemenea, acesta poate sa fie utilizat indiferent de versiunea de Windows instalata, capitol la care amintim atat de cele mai noi variante precum XP, Vista sau 7, cat si de cele ceva mai noi precum 8, 8.1 sau 10. De asemenea, solutia ofera posibilitatea utilizatorilor sa lucreze direct pe server, ocazie cu care scade mult si traficul in retea, ceea ce presupune ca va creste viteza de lucru.

Nimeni nu trebuie sa isi faca griji cu privire la securitatea datelor intrucat siguranta este deplina. Se poate folosi tehnologia TSX USB care permite utilizarea memoriilor de tip USB in cadrul sesiunii RDP. Sa nu uitam nici de TSX Remote App prin intermediul carora utilizatorii pot avea acces doar la un singur program instalalat pe calculatorul accesat de la distanta.

Licenta la care avem acces la Thinstuff se achizitioneaza o singura data, astfel ca nu exista abonamente lunare sau costuri suplimentare. Astfel, utilizatorii se bucura mai apoi de libertate deplina si ei aleg modul in care isi doresc sa lucreze. Cu siguranta, sunti multi cei care isi doresc sa aiba aceasta oportunitate de a lucra de oriunde vor, iar in acest sens totul se pune pe picioare in doar cateva click-uri. E simplu sa fie configurata conexiunea cu adresa IP, sa se foloseasca un username si o parola.

In plus, costurile sunt minime, motiv pentru care daca vezi aici solutiile Thinstuff constati ca acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele. Asadar, nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a opta pentru o solutie simpla, doar foarte eficienta de a se conecta remote. Aici sunt propuse diferite pachete care sa acopere nevoile tuturor, astfel ca asigura numarul de conexiuni dorit, de la 3, 5 sau 10 pana la un numar nelimitat pentru flexibilitate deplina.