July 27, 2021

Ce variante ai sa iti personalizezi masina?

 

In traficul aglomerat al marilor orase din tara se disting foarte putine masini, doar cele personalizate cu mult bun gust. Cu siguranta, multi soferi si-ar dori ca autoturismele personale sa arate ireprosabil, iar in acest sens sunt disponibile mai multe optiuni, insa cele mai multe dintre acestea sunt foarte costisitoare. In schimb, se gasesc si variante mai accesibile, pentru care nu trebuie sa alocam bugete semnificative, astfel ca serviciul de colantari auto devine din ce in ce mai popular.

Alternativa la vopsire

Sa colantezi o masina in totalitate este nevoie de numai cateva ore, pentru ca se aloca circa 15 minte pentru fiecare element in parte. In schimb, pentru a vopsi aceeasi masina este nevoie numai de 2, 3 zile pentru ca vopseaua sa se usuce, fara a mai lua in calcul procedura in sine.

O lunga durata de viata

Clientii au la dispozitie mai multe tipuri de autocolante din care pot alege, iar unele aduc o garantie de pana la 2 ani, in timp ce altele se prezinta in conditii optime chiar si mai mult de 5 ani, insa sunt putin mai costisitoare.

Nenumarate optiuni

Gusturile difera de la un caz la altul, insa cei interesati de colantari auto pot alege diferite tipuri de autocolante, incepand de la cele mai populare, cele care imita vopseaua metalizata si pana la cele mate, care devin din ce in ce mai cautate. Totodata, in ultimii ani a crescut semnificativ cererea pentru autocolantele alb perlat, care sunt ideale pentru masinile mai mari precum sedanurile.

Cele mai mici preturi

Pretul mediu pentru colantarea unei masini din clasa compacta precum Volkswagen Golf, Opel Astra, Ford Focus sau Peugeot 307 este de 1.200 de lei, insa suma poate sa varieze in functie de tipul de autocolant ales, pe cand vopsirea ar fi implicat un tarif de minim 1.000 de euro.