Calendar menstruatie – informatii utile

Pentru ca o femeie sa ramana insarcinata este important sa determine momentul ideal, motiv pentru care se poate apela la un calendar special propus de Femibion. Acesta presupune monitorizarea ciclului menstrual luna de luna si astfel se descopera care sunt cele mai fertile zile, pentru ca atunci sa aiba loc conceperea.

Nu este o metoda de contraceptie

In schimb, este important de stiut ca un calendar femei insarcinate nu reprezinta o metoda de contraceptie, ci in acest sens sunt disponibile alte optiuni mult mai sigure, in special pentru ca ciclul poate sa varieze de la o luna la alta. Chiar daca nu este precis 100%, metoda calendarului este o varianta foarte populara prin care se ajunge la ziua potrivita pentru concepere.

Alimentatia adecvata

Totusi, atunci cand o femeie ramane insarcinata aceasta trebuie sa tina cont de o multime de detalii, incepand de la alcatuirea unui plan alimentar sanatos. Fructele si legumele proaspete nu trebuie sa lipseasca, iar fumatul si consumul de bauturi alcoolice trebuie evitate cu orice pret. Totusi, pentru a fi mai simplu si mai comod se recomanda apelarea la un nutritionist care va ajuta la alcatuirea unui plan adecvat, pe gustul tuturor.

Suplimente alimentare

De asemenea, se recomanda administrarea unor suplimente alimentare propuse de Femibion pentru ca acestea au rolul de a completa cu vitaminele si nutrientii necesari pe perioada sarcinii ce nu pot fi obtinute in cantitatile recomandate din alimentele consumate, iar acestea sunt bine impartite pe anumite momente ale sarcinii.

Apeleaza la specialisti

In schimb, suplimentele alimentare nu trebuie administrate dupa bunul plac, ci sub atenta monitorizare a medicilor cu care trebuie sa existe o relatie cat mai apropiata astfel incat sarcina sa decurga in cele mai bune conditii. In plus, si acest calendar femei insarcinate propus de Femibion poate fi explicat mai bine de catre specialisti, pe intelesul tuturor viitoarelor mamici.