Afla cum functioneaza ochelarii spion

Daca iti doresti sa fii mai aproape de personajele principale din filmele cu spioni, atunci trebuie sa apelezi la iUni unde ai acces la o gama foarte variata de produse pentru toate nevoile si preferintele. In plus, gasesti multe modele de ochelari, care sunt la mare cautare in aceasta perioada, iar unul dintre avantajele principale e reprezentat de faptul ca preturile sunt chiar accesibile pentru toate buzunarele.

Usor de folosit

Aceste dispozitive sunt usor de folosit, avand doua butoane diferite, unul pentru activarea lor si unul pentru a porni inregistrarea. In plus, clientii se pot bucura de faptul ca imaginile capturate sunt foarte precise intrucat inregistreaza chiar ceea ce vad cu ochii. Mai mult, dispozitivele sunt foarte discrete si nu vor da de banuit celor din jur, care cred ca sunt doar o pereche de simpli ochelari de soare. Totodata, acestia pot fi ideali si in vacante pentru amintiri intrucat nu mai e nevoie ca mainile sa fie ocupate tot timpul cu camere ce se pot rataci oricand.

Diferite functii

Bineinteles, principala functie este aceea de inregistrare audio video, iar fisierele sunt in format avi, ceea ce presupune ca pot fi urmarite pe orice dispozitiv, de la laptop, la telefon sau tableta. De asemenea, pot fi capturate si fotografii la rezolutie foarte buna, iar toate functiile disponibile pot fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet.

Alege iUni

Cine este interesat de diferite modele de ochelari spion, cu siguranta, trebuie sa apeleze la iUni pentru a se bucura de o oferta foarte variata, pentru toate preferintele. In acelasi timp, acestia au posibilitatea de a comanda online, pentru a se bucura de mai mult confort, fie pot merge in showroom in sectorul 3 din Bucuresti pentru a testa orice produs inainte de achizitie, pentru ca decizia luata sa fie cea mai inspirata.